Bloemen voor elke gelegenheid

Een mooi boeket bloemen versturen is een attente manier om iemand te feliciteren, bedanken of geluk te wensen. Wat de gelegenheid ook is, bij Bloemen en Kadoshop het Miniatuurtje vindt u een prachtig boeket voor elk moment.

Bestel uw favoriete bloemen online en maak uw cadeau compleet met een gratis feestelijk kaartje. Vandaag voor 15:00 uur besteld, vandaag nog geleverd in de regio.  

boeket-rood

Bloemen om te bedanken

Iemand op een leuke manier verrassen en bedanken? Zeg bedankt met een boeket prachtige bloemen! Kies een mooi kleurrijk boeket en spreek uw bedankje uit met een persoonlijk kaartje.

Een complimentje of bedankje is altijd welkom. Bloemen en Kadoshop Het Miniatuurtje helpt u graag om gemakkelijk een bedankje te versturen en een lach op het gezicht te toveren.

Wilt u nog wat extra’s geven? Bestel gemakkelijk een heerlijke fles wijn of een leuk cadeau mee bij uw boeket bloemen. Wij bezorgen dezelfde dag nog uw bedankje in de regio als u voor 15:00 uur bestelt. 

boeket-roze-margriet

Feliciteren met bloemen

Iets te vieren? Feliciteer met een prachtige bos bloemen. Voor een verjaardag, promotie of feestelijk moment. Een mooi boeket laten bezorgen met een persoonlijk kaartje is een leuke manier om iemand te feliciteren en proficiat te wensen.

Bij Bloemen en Kadoshop Het Miniatuurtje vindt u een kleurrijke selectie van bloemen en boeketten die perfect geschikt zijn voor een feestelijk moment. Maak uw felicitatie compleet met een goede fles wijn of champagne om te proosten op de mooie momenten in het leven.

Bestel uw favoriete boeket bloemen en cadeau gemakkelijk online. Wij bezorgen uw felicitatie bloemen dezelfde dag nog in de regio indien besteld voor 15:00 uur. 

roze-gerbera

Geboorte bloemen & cadeaus

Is er een baby geboren en bent u op zoek naar een leuke manier om de kersverse ouders te feliciteren? Bestel een van onze geboorteboeketten met een leuk knuffelbeertje of kies een mooi boeket uit en laat er een leuke knuffel bij bezorgen, een origineel kraamcadeau! Schattige knuffeltjes van doen het altijd goed als cadeau, of bestel een leuke Nijntje knuffel bij een boeket.

Hiermee verrast u de kersverse ouders gegarandeerd!

boeket oranje geel

Beterschap wensen met bloemen

Bij Bloemen en Kadoshop Het Miniatuurtje kunt u terecht voor de mooiste boeketten bloemen om iemand beterschap te wensen. Tip! Een prachtig speels plukboeket dat kracht, energie en vrolijkheid uitstraalt. Voeg een gratis tekst kaartje toe en laat desgewenst de bloemen inclusief vaas bezorgen.

Plukboetet gekleurd

Bloemen voor een verjaardag

Verras de jarige met een prachtige bos bloemen voor een feestelijke verjaardag. Een mooi kleurrijk verjaardagsboeket versturen is een leuke manier om iemand een fijne verjaardag te wensen. Kies voor een mooi kleurrijk gemengd boeket, prachtige rozen of ons speciale felicitatie boeket met seizoensbloemen.

Maak uw cadeau compleet met een persoonlijk kaartje. Ook bestelt u bij ons gemakkelijk een lekkere fles wijn, champagne of chocolade cadeau mee om het feest compleet te maken.

Bloemen en Kadoshop Het Miniatuurtje bezorgt uw verjaardagsbloemen dezelfde dag nog in de regio indien besteld voor 15:00 uur. Bij het bestellen is het natuurlijk ook mogelijk een specifieke andere datum op te geven voor de bezorging van het boeket.

Bloemen pasen

Pasen en paasboeketten

Vrolijk Pasen! Bij Pasen hoort een feestelijke bos bloemen in frisse vrolijke kleuren.

Bestel een van onze kleurrijke paasboeketten of kies voor een bos bloemen met een extra feestelijk cadeau zoals een lekker flesje wijn. Bestel de bloemen en cadeaus voor 15.00 uur en deze worden nog dezelfde dag bezorgd door Bloemen en Kadoshop Het Miniatuurtje.

boeket-oranje-geel

Bloemen voor Moederdag

Op Moederdag verdient elke moeder een bloemetje!  Moederdag is natuurlijk dé perfecte dag om een mooie bos bloemen te laten bezorgen bij moeder. Moederdag is dé dag om je waardering voor haar uit te spreken en te laten zien hoeveel je van haar houdt. Zet mamma op deze dag eens extra in het zonnetje en bestel er een lekker flesje wijn bij, of laat een doos chocola bezorgen bij een mooi boeket.

Bestel voor 15.00 uur en Bloemen en Kadoshop Het Miniatuurtje bezorgt het kado nog dezelfde dag in de regio.

boeket-kleur2

Bloemen voor Secretaressedag bestellen

Nationale Secretaressedag, hét moment om uw secretaresse te verrassen en een mooie bos bloemen te laten bezorgen! Bij elk boeket is het nu mogelijk om er een lekkere doos Merci chocola of een lekker flesje wijn bij te bestellen. Wilt u de secretaresse op deze dag extra in het zonnetje zetten?

Kijk dan eens bij onze uitgebreide collectie en stel zelf een leuk cadeau samen. Secretaressedag is dé dag om uw waardering voor haar uit te spreken. Bestel vandaag voor 15.00 uur en laat het boeket nog dezelfde dag bezorgen.