Boeket laten bezorgen? Dat kan simpel en snel bij uw bloemist uit de regio Hoogeveen

Boeket bestellen

Boeket roze
Plukboetet gekleurd

We kiezen uitsluitend voor A-kwaliteit snijbloemen, waarmee we de mooiste boeketten samenstellen.

Boeket op maat: uw wensen centraal

Een speciaal boeket laten samenstellen kan natuurlijk ook
Hebt u specifieke wensen of zoekt u een een boeket, bloemstuk of plantenarrangement voor een speciale gelegenheid? Dan kunt u altijd contact opnemen via ons Whats @pp nr. +31 6 24647898 Direct in contact met een van onze bloembindsters in de binderij of bel met ons winkel nummer 0528 342420

Roze gerbera

Boeket bestellen

Boeketten bestellen met de mooiste snijbloemen? Dan bent u bij ons als uw bloemist uit de regio Hoogeveen aan het juiste adres.

We kiezen uitsluitend voor A-kwaliteit snijbloemen, welke we op meerdere momenten per week inkopen en waarmee we de mooiste boeketten kunnen samenstellen. Daarvoor hebben verschillende inkoopkanalen waaronder de Veilingen van Royal Flora Holland Eelde en Rijnsburg waardoor we u ook met meer exotische keuzes en opvallende samenstellingen van dienst kunnen zijn. Wij als bloemist werken met een zeer wisselend assortiment. U kunt vertrouwen op de hoogste kwaliteit in boeketten, zowel met de bekende als minder bekende snijbloemen. Wij willen u uitsluitend De beste en mooiste bloemen aanbieden Zodat u en natuurlijk wij indirect van het mooie van bloemen kunnen genieten. Graag voorzien we u ook van tips & tricks voor een extra lange levensduur.