De dagen worden korter. De maand november alweer op de helft

Tijd om de sfeerverlichting te ontsteken en langzamerhand aan de gezelligste maand van het jaar te gaan denken. Daar waar de kindertjes in vol verwachting met kloppend hart op de goedheiligman zitten te wachten, Kunnen de" iets " ouderen onder ons hun energie weer kwijt om de boel in en om het huis weer sfeervol in te richten voor de komende feestdagen.

Daarbij kan natuurlijk uw eigengemaakte kerstcreatie niet ontbreken!

De kerstworkshops komen er weer aan. Gezellig een avondje (ochtendje of middagje kan ook) creatief bezig zijn, met eventuele hulp natuurlijk. Kopje koffie,thee, wat lekkers erbij een beetje sfeer proeven en een mooi eigengemaakt kerststuk mee naar huis! Dan bent u bij ons aan het goede adres.

U hebt de mogelijkheid om te kiezen uit 2 voorbeelden die u naar eigen inzicht en in verschillende kleuren kunt maken

We hebben ons best gedaan om een duidelijke foto te maken, de stukken zijn ook te bekijken in onze winkel

Voorbeeld 1: Staand kerststuk op glazen lantaarn. Dit stuk is behalve het groen en de kerstballen voorzien van 10 lamps ledverlichting, enkele exclusieve waxrozen en je houd er natuurlijk een mooie glazen lantaarn aan over.( breedte +/-20cm hoogte+/- 45 cm)

Voorbeeld 2 : Tafelstuk Kerstboomstam Ook dit mooie tafelstuk waarbij we de ondergrond zelf maken kan in verschillende kleuren gemaakt worden, tevens is dit bloemstuk voorzien van verschillende soorten groen en snijbloemen en 10lampsledverlichting (lengte +/- 70cm)

workshop bloemschikken kerstworkshop teamuitje hoogeveen miniatuurtjem1 draaiworkshop kerstworkshop 2018 miniatuurtje hoogeveen noordscheschutm1 draaikerstworkshop bloemschikken workshop tafelstuk boomstam miniatuurtje1mp

Kosten van de kerstworkshop 2018 zijn € 25.00 p.p. voor een leuke avond uit

Kijkt u in onze workshopagenda voor beschikbare dagen workshopagenda

DE WAANZINNIG GEZELLIGE KLETSPOT

Ouderwets gezelligheid aan tafel.
200 leuke vragen en dilemma's om over na te denken....

kletspot