Met bloemen kun je veel vertellen. Ook op momenten waarop woorden tekort schieten.

Rouw bloemen

Rouwboeket
rouwboeket

Of je nu op zoek bent naar een klassiek, lieflijk, stoer of exotisch bloemstuk. Met of zonder bijpassend lint, bont en kleurrijk of juist ingetogen. Laat je inspireren en bekijk het bijzondere assortiment rouwarrangementen, rouw- en troostboeketten van Het Miniatuurtje

Een persoonlijk en passend bloemstuk maken voor een geschikte prijs

Een laatste bloemengroet. Bloemen spreken zonder woorden, een gevoel dat je probeert “vast” te leggen. in een ode aan de overledene.

We hebben jarenlange ervaring op het gebied van rouwbloemen en willen graag wat voor u betekenen.

Bij het Miniatuurtje maken we uw bloemwerk ”Persoonlijk

Voor meer informatie belt u ons gerust voor advies of eventueel een afspraak.

Rouwbloemen

Rouwkrans

Wilt u een rouwkrans met lint bestellen? Het Miniatuurtje heeft professionele bloembinders met veel ervaring om uw rouwkrans zeer zorgvuldig en netjes naar uw wens te maken. De kransen kunnen opgemaakt worden van verschillende bloemen en kleuren.

Kistbedekking bloemstukken

Met de kistbedekking bloemstukken is de kist volledig bedekt onder de bloemen. De kistbedekking kan uit allerlei bloemen bestaan, maar u kunt ook voor één soort bloem kiezen. Personaliseer uw kistbedekking met een persoonlijke boodschap of tekst door een lint erbij te bestellen.

Rouwbiedermeier

Een rouwbiedermeier is er in verschillende kleuren en bloemsoorten te bestellen. De bloemen van een rouwbiedermeier blijven lang goed omdat ze gestoken zijn in oasis. Een biedermeier is zeer geschikt om naast de kist te zetten.

Rouwboeket

Bij Bloemen en Kadoshop Het Miniatuurtje vindt u een mooie collectie rouwboeketten die met grote zorg worden samengesteld. Maak het rouwboeket persoonlijk door een rouwlint met een laatste groet aan de overledene toe te voegen.